Allmänna frågor
Keystory är en abonnemangstjänst där du kan lyssna på en mängd samlade kristna ljudböcker, e-böcker, poddar och predikningar från många olika kristna förlag, poddproducenter och kyrkor. Du får obegränsad tillgång till vårt ständigt växande utbud av kristet material.
Fler förlag är intresserade av att satsa på ljudböcker och e-böcker och finnas i vår tjänst. Vi kommer kontinuerligt att lägga till fler poddar och predikningar. Nya titlar kommer att läggas till varje månad.
Ja, från och med Keystory 2.1.0 kan du ladda hem och lyssna utan uppkoppling. Du trycker på ikonen för nedladdning och så laddas boken ner till din telefon. På appens startsida ser du vilka böcker du laddat ner under rubriken "Nedladdade böcker" (femte raden på startsidan). Du kan även se de nedladdade böckerna med hjälp av filtreringsmenyn längst uppe till höger i appen.
Abonnemangsfrågor
Du startar enkelt ditt abonnemang genom att:
  1. Registrera ett konto på keystory.se.
  2. Ladda ner Keystory-appen. Du hittar appen där du vanligtvis laddar ner appar, alternativt klicka på knapparna på startsidan.
  3. Börja lyssna!
Månadskostnaden är 129 kr men kampanjpriser kan periodvis förekomma. Läs på hemsidan för att skapa ett konto för aktuella priser.
För att du verkligen ska få testa på vår tjänst börjar vårt abonnemang med en 14 dagars provperiod för alla nya kunder (perodvis kan det förekomma kampanjer med längre provperioder). Du behöver inte göra något för att få din provperiod utan den startar automatiskt när du registrerar ett abonnemang. Under provperioden får du tillgång till hela vårt utbud. Avslutar du ditt abonnemang innan provperioden är över kostar det ingenting. Har du inte avslutat ditt abonnemang innan sista dagen på provperioden så kommer det automatiskt att tas betalt för nästkommande månad. Du förbinder dig inte till något och kan när som helst säga upp ditt abonnemang.
Du kan enkelt avsluta din prenumeration genom att ändra abonnemangstjänsten till ett gratiskonto. Detta gör du på din profil. Klicka på "Hantera konto" och logga in på sidan som kommer upp. Alternativt går du direkt till sidan genom att klicka här. Därefter väljer du "Byt plan" och bekräftar ditt byte i rutan som kommer upp. Genom att ändra abonnemangstjänsten till ett gratiskonto kommer du inte längre ha tillgång till ljudböcker och e-böcker, men du kommer att ha tillgång till alla poddar och predikningar.
Du kan själv radera ditt konto via appen eller under "Hantera konto". Du kan även skicka ett mail till oss på support@keystory.se. Notera att det kan ta upp till fem arbetsdagar från det att vi mottagit ditt mail innan kontot är raderat.
Om du är inloggad i appen behöver du först logga ut på profilsidan. Därefter kan du klicka på "Glömt lösenord?" i samband med inloggningen. Då får du en kod skickad till din mejl som du skriver in i det översta fältet och sedan skriver du in ditt nya lösenord i de två undre fälten.
I en familjeprenumeration finns en huvudanvändare som kan lägga till och ta bort medlemmar. Detta görs via Hantera konto. Varje medlem har sitt eget konto och huvudanvändaren kopplar samman dem till familjeprenumerationen. Huvudanvändaren har även rätt att skapa en användare åt någon annan om mejladressen inte redan är kopplad till ett annat konto. För att kopplas som medlem till en familjeprenumeration kan man inte ha en annan aktiv prenumeration, utan måste ha ett gratiskonto.
Support
Om du inte lyckas logga in beror det i normala fall antingen på att ditt lösenord är felaktigt eller att din registrering inte slutfördes korrekt. Om du inte såg det sista steget med en grön bock när du skapade ditt konto är det troligt att registreringen inte fullföljdes.
I sista steget måste din betalning godkännas med BankID. Appen öppnas inte automatiskt, utan du måste själv öppna appen. Kom ihåg att du måste återvända till webbsidan efter att du bekräftat köpet.
Vissa webbläsare har begränsat bakgrundsminne, utifrån hur många andra appar och flikar du har öppna samtidigt. När du då återvänder till webbläsaren kan sidan därför laddas om. Stäng ner andra appar och flikar eller använd en annan enhet (t.ex. en dator) för att genomföra registreringen för att slippa växla mellan webbläsaren och BankID.
Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda telefonsupport, men skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig via e-post.
Utgivare
Om du vill lägga upp en ljudbok, e-bok, podd eller predikan på vår app så ber vi er att kontakta oss på content@keystory.se för en intresseanmälan.